Hypotheek oversluiten berekenen

Kunnen mijn maandlasten omlaag? Is oversluiten verstandig? Dat is wat elke huisbezitter graag zou willen weten. Misschien heeft u net van uw huidige bank bericht gekregen wat uw nieuwe hypotheekrente gaat worden. Het zou kunnen dat u twijfelt aan het aanbod van uw Bank. Is het een goed aanbod of kan het beter? Voor u een lastige vraag om te beantwoorden. U zult beslist ergens op internet een lage hypotheekrente hebben gevonden, maar komt u daar voor in aanmerking en betekent voor u een lage rente daadwerkelijk ook minder maandlast? Onderstaande rekenmodule berekent voor u op een eenvoudige manier of wij een goedkopere hypotheek voor u kunnen realiseren.

Uw huidige hypotheek goedkoper? 

Bereken het zelf!


Extra informatie

Uw huidige maandlasten zult u ongetwijfeld kennen en in het verlengingsvoorstel van uw huidige Bank staan uw nieuwe maandlasten vermeld. Het is niet wat u ervan verwachtte, maar u aarzelt om naar een andere geldverstrekker te gaan. Een hoop gedoe denkt u, al die toestanden van notaris, taxatierapport en waarschijnlijk extra kosten.

Waar het u om gaat, zijn lagere lasten. Een nieuw hypotheekadvies geeft u inzicht in de kosten en eventuele financiële voordelen. Die voordelen kunnen groter zijn dan de te maken kosten. Een lagere maandlast kan het resultaat zijn. Uw huidige hypotheek opnieuw bekijken heeft altijd zo zijn voordelen. Het kan zijn dat uw persoonlijke situatie is veranderd: meer inkomen, hogere woningwaarde, kinderen de deur uit of juist kinderen gekregen, allemaal zaken die meetellen voor een goed advies. Uw toekomst is het waard om steeds opnieuw te toetsen of u nog op het juiste financiële spoor zit.

In de rekenmodule worden enkele gegevens gevraagd, waarmee u uw voordeel kunt berekenen. Mocht u daarna nog vragen hebben, schroom dan niet om een persoonlijk gesprek aan te vragen met een van onze Hypotheekadviseurs. Zij helpen u graag verder.

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten

.