Hypotheekrente bijBouwe

1 product van bijBouwe

Rentetarieven bijgewerkt op 21-07-2024

Schuld-marktwaardeverhouding

NHG
60%
80%
90%
100%

Rentevaste periode

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
4.29% 4.29% 4.29% 4.31%
Algemeen
3.77% 3.86% 4.02% 4.14%
Algemeen
3.77% 3.86% 3.98% 4.02% 4.14%
Algemeen
3.98% 4.15% 4.15% 4.18% 4.31%
Algemeen
3.98% 4.15% 4.15% 4.18% 4.31%

De hypotheekrentes in dit overzicht veranderen continu. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend. De rentes die u ziet betreffen rentes voor annuïtaire hypotheken.

Voor meer informatie over de actuele hypotheekrentes en bijbehorende voorwaarden brengen we je graag in contact met onze (landelijk werkende) hypotheekspecialisten. Bel naar 055 - 204 81 90 of vul het offerteformulier in.

Hypotheek berekenen bijBouwe? Check vrijblijvend wat mogelijk is!


Er zijn verschillende opties beschikbaar die voor u vergeleken kunnen worden. Vraag een gratis door een hypotheekspecialist uitgevoerde telefonische berekening van uw hypotheekmogelijkheden aan. Wij respecteren uw privacy.

Het jaartal dient 4 cijfers te bevatten.

In 2 minuten bent u klaar!

Uw berekening

Prijs: € ............?
U weet snel waar u aan toe bent
  • Laatste aanvraag -
  • Vandaag al offerteaanvragen
  • mensen gingen je al voor
Uitstekend. Duidelijk Komt afspraken na.
05-07-2024
Zijlstra
Reviews
8.9
97% van onze klanten beveelt ons aan.
Ontzettend goed geïnformeerd en uitgebreid de tijd voor mij genomen en geholpen,
27-06-2024
Anoniem

Actuele hypotheekrente bijBouwe

Bent u op zoek naar een hypotheek met een aantrekkelijke rente? Wij vergelijken vele geldverstrekkers in Nederland, waaronder bijBouwe. De hypotheekrente kan dagelijks veranderen, dus het is belangrijk om de renteontwikkelingen in de gaten te houden en op tijd te handelen. De rentetabel op onze website wordt dagelijks bijgewerkt, zodat u gemakkelijk de actuele rentestanden kunt vergelijken. 

De hypotheekrente was in 2022 historisch laag, maar is inmiddels opgelopen. Zo ook voor bijBouwe. Door bovenstaand formulier in te vullen kan je gratis en eenvoudig uw hypotheekmogelijkheden voor bijBouwe telefonisch laten berekenen door een specialist.

Welke hypotheekvorm past bij mij?

Er zijn verschillende hypotheekvormen met elk zijn eigen voor- en nadelen. De 3 meest voorkomende hypotheekvormen zijn de annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek en een aflossingsvrije hypotheek. 

Welke hypotheekvorm het beste bij u past is volledig afhankelijk van uw huidige situatie en toekomstplannen. Onze aangesloten adviseurs nemen graag de tijd om uw hypotheekmogelijkheden te berekenen, geheel gratis en vrijblijvend! Zo weet u direct waar u en toe bent en welke hypotheekvorm het beste bij u past.

maandlasten annuïteitenhypotheek
maandlasten lineaire hypotheek
maandlasten aflossingsvrije hypotheek

Overige factoren waar u rekening mee moet houden

Een lage rente kan op korte termijn aantrekkelijk lijken, maar er zijn meer factoren om rekening mee te houden, zoals:

  1. Voorwaarden: Een hypotheek kan verschillende voorwaarden hebben, zoals een verplichte aflossing of een boete bij vervroegd aflossen. Het is belangrijk om te weten welke voorwaarden er gelden en hoe deze van invloed zijn op jouw situatie.

  2. Looptijd: De looptijd van de hypotheek bepaalt de periode waarover je de hypotheekrente betaalt. Een langere looptijd betekent lagere maandlasten, maar kan ook betekenen dat je uiteindelijk meer rente betaalt.

  3. Type hypotheek: Er zijn verschillende typen hypotheken, zoals de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek. Deze typen hypotheken hebben elk hun eigen voor- en nadelen en het is belangrijk om te weten welke het beste bij jouw situatie past.

  4. Kosten: Bij het afsluiten van een hypotheek komen vaak kosten kijken, zoals advies- en bemiddelingskosten en notariskosten. Het is belangrijk om deze kosten in je berekeningen mee te nemen.

Kortom, bij het afsluiten van een hypotheek is het belangrijk om niet alleen naar de hypotheekrente te kijken, maar ook naar andere factoren die van invloed zijn op de totale kosten van de hypotheek en je maandelijkse lasten.  

Wat zijn uw mogelijkheden?

Er zijn tal van partijen die verschillende voorwaarden stellen voor het opnemen van de overwaarde. Bij ons ontvangt u direct een telefonische berekening van uw mogelijkheden en brengen wij u in contact met een hypotheekadviseur die verschillende aanbieders voor u kan vergelijken. Geheel gratis en vrijblijvend! 

Het staat u vrij om na de telefonische check te bepalen of u gekoppeld wilt worden aan een hypotheekadviseur uit uw omgeving of dat u zelf op zoek gaat naar een goede hypotheekadviseur.

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten

.