Bij MoneYou heeft u de mogelijkheid om via Internet uw eigen hypotheek te regelen. Deze 100% dochteronderneming van ABN AMRO Bank richt zich daarmee voornamelijk op (toekomstige) woningbezitters met kennis van hypotheken. Dit is uiteraard niet voor iedereen weggelegd, dus maak voor uzelf de afweging of u voldoende kennis in huis heeft om uw hypotheek zelfstandig te regelen. Denk daarbij niet alleen aan zaken als hypotheekvorm en rente, maar ook aan praktische zaken als het regelen van een afspraak bij de notaris voor het passeren van de hypotheekakte, want ook dit dient u zelf te regelen als u voor MoneYou kiest.

Kort gezegd: MoneYou regelt voor u de offerte, u doet de rest. Als u liever advies wilt van een MoneYou hypotheekadviseur, dan kan dit ook. De adviseur zal u dan telefonisch adviseren. Voor dit telefonische advies gesprek betaalt u een vast bedrag.

Bekijk de actuele hypotheekrente van MoneYou in ons hypotheekrente overzicht!

Omdat het advies van MoneYou zo beperkt is, zult u zelf moeten denken aan aanvullende verzekeringen, bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering.

De hypotheekvormen die u kunt afsluiten bij MoneYou:

  • Aflossingsvrije Hypotheek (tot 50% van de waarde van uw woning)
  • Annu├»teiten Hypotheek

Het is ook mogelijk deze 2 hypotheekvormen te combineren.

> Ga naar het overzicht van alle hypotheekverstrekkers