Obvion is in 2002 ontstaan uit een samenwerking tussen de Rabobank en het ABP. Sinds 2012 is Obvion Hypotheken 100% een dochteronderneming van de Rabobank, met het hoofdkantoor in Heerlen.

Adviseurs ontvangen van Obvion geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek en Obvion doet ook niet aan actietarieven en/of kortingen. Een verantwoorde hypotheek, die past bij uw situatie, is waar deze organisatie voor staat. Om dit kracht bij te zetten, is er een gratis Obvion Budgetplanner beschikbaar en kunnen er diverse afspraken gemaakt worden, mocht het financieel even tegenzitten (bijvoorbeeld rente parkeren en tijdelijke verhuur van uw nog niet verkochte woning).

Bekijk de actuele hypotheekrente van Obvion in ons hypotheekrente overzicht!

Obvion heeft drie hypotheeksoorten:

  • De Compact Hypotheek
  • Basishypotheek
  • Obvion Hypotheek

Deze hypotheken zijn weer onderverdeeld in hypotheekvormen, zoals bijvoorbeeld de Annuïteiten hypotheek of de Lineaire hypotheek.

De Obvion website geeft een overzichtelijk beeld van de mogelijkheden en benadrukt bovendien de bedrijfscultuur, die eerlijk, open en maatschappelijk betrokken is. Op de website is ook een handige vergelijkingstabel te vinden, die de kernpunten van bovengenoemde hypotheken met elkaar vergelijkt.

> Ga naar het overzicht van alle hypotheekverstrekkers