Bij Hypotheekrente.net bent u aan het juiste adres voor al uw vragen op hypotheekgebied. Wij bieden u een actueel hypotheekrente overzicht per hypotheekverstrekker aan, informatie over afsluiten en oversluiten, nieuwsberichten en nog veel meer.

Hypotheekrente.net werkt samen met een landelijk team zorgvuldig geselecteerde en erkende hypotheekadviseurs. Hoewel het eerste contact altijd telefonisch is, hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering. Een eerste gesprek bij u thuis is altijd gratis en vrijblijvend en verplicht u tot niets.
Indien wij uw hypotheektraject mogen verzorgen, ontvangt u vooraf een overzicht van alle kosten die daarbij komen kijken. U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hypotheekrente.net is een initiatief van Invest Online Financieel B.V., een intermediair binnen de financiële dienstverlening. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Apeldoorn.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zijn bereikbaar op telefoonnummer: 088-0331587 of via de mail: info@hypotheekrente.net.

Invest Online Financieel B.V. staat ingeschreven bij de KVK onder nummer: 08196184. Tevens beschikken wij over een AFM vergunning onder nummer: 12019228.