Een hypotheek met de laagste rente en beste voorwaarden?

Ontvang per e-mail hypotheekinformatie met de scherpste hypotheekrentes en wordt daarna gebeld voor een berekening van uw hypotheekmogelijkheden.


Stap 1 (van 2) - Financiele gegevens


Oversluiten naar een goedkopere hypotheek met betere voorwaarden?

Vraag geheel vrijblijvend een overzicht met de scherpste rentes en interessante informatie omtrent oversluiten aan.


Stap 1 (van 2) - Financiele gegevens5
https://www.hypotheekrente.net/

Wij zijn zeer tevreden over het advies van de adviseur die wij in de arm namen via Hypotheekrente.net. De diverse mogelijkheden kwamen aan bod, wij waren erg blij met zijn heldere uitleg zonder moeilijke termen. Wij hebben nu een hypotheek die ook fiscaal gezien erg aantrekkelijk is.

Erkend Hypotheek Adviseur
4
https://www.hypotheekrente.net/

Wij hebben onze hypotheek door een adviseur waar we via Hypotheekrente.net mee in contact kwamen laten oversluiten. Door de snelle en creatieve oplossingen van de adviseur konden wij mooi snel passeren bij de notaris en ook beginnen met de verbouwing.

Erkend Hypotheek Adviseur
3
https://www.hypotheekrente.net/

Omdat we graag lagere hypotheeklasten wilden, hebben we een afspraak gemaakt voor advies. Oversluiten was mogelijk, maar de boeterente was vrij hoog, al rekende de adviseur ons voor hoeveel het voordeel op de lange termijn zou zijn en dat was toch wel de moeite waard.
Uiteindelijk hebben we toch besloten te verhuizen, we hadden al een paar keer een advertentie in de krant gezien voor een nieuwbouwproject en hebben ons daarvoor ingeschreven. Gelukkig komen we ervoor in aanmerking, we gaan nu een nieuwe afspraak maken voor een advies voor dit nieuwbouwproject. Hopelijk verkopen we ons huis snel en met een beetje winst. Ons nieuwe huis gaat ons vanwege de lage rente minder per maand kosten.

Erkend Hypotheek Adviseur
5
https://www.hypotheekrente.net/

Eigenlijk wilden we verhuizen, want we vonden onze lasten te hoog voor wat we ervoor terugkregen. De adviseur heeft ons voorgerekend hoeveel we per maand zouden betalen als we onze hypotheek zouden oversluiten en dat bleek in ons geval 150 euro per maand te schelen. Niet heel veel, maar op jaarbasis toch een mooi bedrag en het geeft ons net iets meer lucht. We zijn er nog niet over uit of we het ook echt gaan doen, maar het is fijn om te weten wat onze mogelijkheden zijn. Als we gaan verhuizen, kost dat natuurlijk ook weer veel geld en op zich wonen we in een leuke buurt.

Erkend Hypotheek Adviseur
2
https://www.hypotheekrente.net/

Vanwege een BKR registratie kwamen we niet in aanmerking voor een hypotheek. Flink balen, want we willen graag verhuizen vanuit onze huurflat en verdienen inmiddels wel genoeg om een leuk huis te kopen. Door de crisis hebben we schulden moeten maken, we zijn allebei onze baan kwijtgeraakt. De schulden zijn bijna afgelost, maar toch kunnen we niks kopen omdat de banken zo streng zijn.

We zijn wel heel prettig geholpen door de adviseur, hij draaide er niet omheen maar kon gewoon niks voor ons doen. We moeten nu afwachten tot de registratie is opgeheven, daarna zien we wel verder.

Erkend Hypotheek Adviseur