Een hypotheek met de laagste rente en beste voorwaarden?

Ontvang per e-mail hypotheekinformatie met de scherpste hypotheekrentes en wordt daarna gebeld voor een berekening van uw hypotheekmogelijkheden.


Stap 1 (van 2) - Financiele gegevens


Oversluiten naar een goedkopere hypotheek met betere voorwaarden?

Vraag geheel vrijblijvend een overzicht met de scherpste rentes en interessante informatie omtrent oversluiten aan.


Stap 1 (van 2) - Financiele gegevens5
https://www.hypotheekrente.net/

We kregen een brief van de woningbouw dat we onze huurwoning konden kopen. Daar hadden we nooit zo over nagedacht, een huis kopen leek ons altijd te duur en teveel gedoe. Toch maar een afspraak gemaakt met de adviseur, want in vergelijking met andere huizen in de buurt was ons huis echt spotgoedkoop (130.000 euro). We hebben niet zoveel verstand van hypotheken en rentes, maar hoorden wel regelmatig in het nieuws dat een huis kopen nu heel goedkoop is, met de lage rente en zo. We gaan nu inderdaad minder betalen, dus hebben het huis gekocht. We hebben er wel wakker van gelegen, maar hopen een beetje een spaarpot op te kunnen bouwen voor later. We hebben nog wat spaargeld, dus gaan nu eerst de keuken verbouwen, in samenwerking met de woningbouw, want die zouden toch al de keuken vervangen en daarom hebben we het goedkoop kunnen krijgen. De extra’s en het plaatsen moeten we zelf betalen, maar de inkoop van de materialen kunnen we grotendeels via hun regelen, dat is veel goedkoper.

Het advies dat we kregen, was heel begrijpelijk en ook al belden we best vaak met allerlei vragen, we werden altijd goed geholpen. Ook qua belastingen kregen we nog wat tips mee, dat was handig.

Erkend Hypotheek Adviseur