Dagtarief en venstertarief

Dit is een hypotheekrente percentage die banken, verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers laten zien in kranten en dagbladen. U moet het zien als een indicatie van de hoogte van hypotheekrente die zij u kunnen aanbieden. Het is een uitgangspositie van de hypotheekrente die zij u gaan aanbieden in hun offerte. Rentekortingen zijn hierin niet verwerkt.

Waar moet ik op letten?

Een dagtarief rente wordt u vaak aangeboden als uw rentevaste periode afloopt. Wat nog steeds regelmatig voorkomt, is dat u wordt gelokt met een zeer aantrekkelijke rente voor een eerste rentevaste periode, maar dat u bij verlenging een behoorlijk hogere rente gaat betalen.
Het voordeel dat u had in de eerste periode verdwijnt dan bij een verlenging. Onze ervaren hypotheekadviseurs kunnen u adviseren over de actuele hypotheekrente en lage maandlasten. Zij kunnen u helpen een juiste keuze te maken, zodat u altijd voordelig uit bent. Dit scheelt een hoop teleurstelling achteraf.

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten

.